Yritysesittely

Nelivarvas Oy on toiminut lemmikkieläinalalla Riihimäellä vuodesta 2011. Tällä hetkellä myymälässämme teitä palvelevat kauppias Emilia Ulaska sekä työntekijät Riina Partanen, Tanja Soikkeli sekä Katja Laurila. 

Tavoitteenamme on tuoda asiakkaillemme uusin tieto lemmikkien hoidosta ja näin varmistaa, että jokainen eläin saisi arvoisensa kodin sekä oikeaoppisen hoidon lajityypilliset tarpeet huomioiden.

Tarjoamme laajalti tuotteita kaikille eläinryhmille. Tarvikkeita ja ruokia on kissoille, koirille, jyrsijöille, unohtamatta frettejä, chinchilloja sekä muita harvinaisempia eläimiä. Tarvikkeiden ja ruokien lisäksi myymälästämme löydät terveet ja hyvin hoidetut pieneläimet: jyrsijät, kanit, matelijat, sammakkoeläimet sekä selkärangattomat eläimet kuten ravut, kotilot, hämähäkkieläimet ja hyönteiset. Kanit ja jyrsijät tulevat kaikki kotimaisilta kasvattajilta. Myös matelijoissa pyrimme suosimaan kotimaisia kasvatteja. Myymälästämme löydät myös lemmikkilinnut sekä monipuolisen valikoiman makeanveden akvaariokaloja ja kasveja.
Eri eläinlajien ja lemmikkieläinten tarvikkeiden saatavuudesta voitte kysyä suoraan myymälästämme.